Fotokurser

Fotokursus med Morten Hilmer - Fotokurser i naturfotografering for begyndere og øvede

Fotokurser med Morten Hilmer

Morten Hilmer er professionel naturfotograf og to år kåret som Danmarks bedste. Mortens naturbilleder har vundet priser i verdens største fotokonkurrencer og er blevet publiceret af blandt andet BBC Earth og BBC Wildlife Magazine. Morten er meget aktiv som fotograf med mange rejser hvert år og mange opgaver. Det får du glæde af på hans fotokurser. Morten har en meget praktisk tilgang til det at fotografere, og det formidler han med en praktiske tilgang. Mortens professionelle erfaring, bunder i utallige timer med kameraet i store dele af verden. Denne erfaring sikrer dig også, at det du lærer på kurserne, virkelig fungerer i praksis – Det er gennemprøvet. På alle fotokurser er der erfaring og tanker bag teorien og de praktiske øvelser.
Læs mere om de forskellige fotokurser i naturfotografering


Fotokursus i Naturfotografering med Morten Hilmer


 • Stort TAK for et forrygende godt kursus

  “Kære Morten, vi har i går været på dit fotokursus – Fotokursus for begyndere i Fosdalen, Nordjylland. Jeg var afsted med min hustru og min søster på kurset. Vi vil gerne sige dig et stort TAK for et forrygende godt kursus. Vi havde alle 3 høje forventninger til kurset inden vi kom – og forventningerne blev klart indfriet – og mere til. Jeg havde inden kurset altid taget billeder på mit Canon EOS 600D – med “A” – automatikfunktionen slået til. Men efter kurset, kommer jeg aldrig tilbage til “A”, men vil selv bruge de ting vi lærte omkring blænde, lukkertid og ISO. Også tak for super god stemning og herlig forplejning på kurset – ikke mindst den afsluttede hjemmebagte nord´jyske kringle 🙂 Vi var alle 3 MEGET begejstrede, da vi kørte hjem – og jeg er på vej ud i haven for at blive endnu bedre til at bruge mit kamera. Vi kommer helt sikkert tilbage alle 3 og tager nogle af de mere dybdegående fotokurser.”
  Ruben Lundtoft · Direktør at Foreningsfitness – DIF og DGI

 • Der er fuld valuta for pengene

  “Jeg tilmeldte mig dit fotokursus i fuglefotografering, fordi jeg gerne ville være bedre til at udnytte kameraets autofokusmuligheder. Jeg er ikke speciel fuglefotograf, men tænkte at jeg sagtens kunne bruge den viden, jeg fik på kurset til alle de andre ting jeg tager billeder af.

  Kursusbeskrivelsen er ingen overdrivelse, der er fuld valuta for pengene. Meget kompetent undervisning, masser af gode råd og øvelser, der kan bruges i hverdagen. Hvad kursusbeskrivelsen ikke nævnte, var en uforlignelig forplejning. Superlækkert og hjemmelavet mad fra start til slut (tak Vita). Alt i alt tak til Morten & Co for et super godt kursus.”

  Med venlig hilsen Poul Olesen