Fotokurser i naturfotografering. Fotokursus - Skandinavisk Dyrepark

Fotokursus Skandinavisk Dyrepark

Morten Hilmer Fotokursus

Nyt fotokursus – gammel vin på nye flasker:)

Det er efterhånden ved at være nogle år siden, jeg sidst har holdt fotokursus i Skandinavisk Dyrepark. Det var sammen med Søren i Hilmer & Koch. Jeg har i de sidste par år koncentreret mig om mine nye fotokurser heroppe i Nordjylland, hvor jeg bor nu, men nu er det tid til igen at komme i gang i Skandinavisk Dyrepark.

Dette nye fotokursus i Skandinavisk Dyrepark er for letøvede og øvede forografer. Her får du fyldt din værktøjskasse med inspiration, teknikker og gode råd til bedre billeder af dyr og fugle. Du får en unik chance for at opleve den fantastiske dyrepark, når den er lukket for alle andre gæster. Det er en suveræn mulighed for os fotografer, da vi har parken for os selv, når lyset er allerbedst og dyrene er mest aktive. På dette fotokursus bliver vores motiver ulv, isbjørn, brun bjørn, hjorte og den nye fantastiske Stellas Havørn. Som noget helt særligt, er der arrangeret specialfodringer, så der virkelig kommer til at ske noget.

Det kommer du til at lære på det nye fotokursus i Skandinavisk Dyrepark

Der er tilrettelagt et spændende og intenst program for de to dage, og programmet indeholder en god blanding af teori og praksis. Det vil ruste dig godt og grundigt til at lave rigtig fede naturbilleder. Som naturfotograf kommer du rundt om forskellige discipliner som fotografering af pattedyr og fugle under forskellige udfordrende lysforhold og i hurtig bevægelse.

Du kommer til at arbejde med perspektiv, avancerede autofokus-teknikker, komposition, avanceret lysmåling, panoreringsteknikker og meget mere. Du bliver kort og godt udfordret til det yderste, uanset hvilket niveau du er på. Da vi lærer mest af at arbejde med tingene i praksis, er undervisningen på dette kursus tilrettelagt således, at du får masser af tid til at arbejde med den teori og de teknikker, du lærer. Meget af undervisningen foregår ude ved dyrene som workshops. Når vi så kommer hjem til mammut-hytten, ser vi billederne på det store lærred, og der bliver givet konstruktiv kritik.

Læs mere om Fotokursus i Skandinavisk Dyrepark