[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_image=”6992″][vc_column width=”1/1″ fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”2/3″]

FØLG DINE DRØMME

OG LEV DEM

“Jeg hoppede vel over i kategorien naturnørd, da jeg på “Blå Mandag” valgte at tage på fisketur frem for shopping og fest i Århus. Det dér med musikidoler og de rigtige jeans fik aldrig rigtig tag i mig, og jeg føler ikke, at jeg er gået glip af noget. Jeg havde de mest fantastiske kammerater, og vi hyggede os på tværs af interesserne. Den ene spillede guitar og gik i flippet tøj, den anden var fodboldtosse, og den tredje havde et mørkekammer i sin mors kælder, hvor han udstoppede døde fugle, som han fandt på vej hjem fra skole – det var så mig..”


90 minutters foredrag om selvudvikling, frihed, samarbejde, selvtillid og om at svømme mod strømmen for at udleve sine drømme.


I dag lever jeg det liv, jeg allerhelst vil leve, men intet er sikkert – jeg er ikke i mål endnu. På de gode dage er jeg ubetinget lykkelig, og på de dårlige dage stikker tvivlen og usikkerheden deres ansigter frem, og spørger om, hvorvidt jeg har truffet de rigtige valg. Men spørgsmålet er, om jeg overhovedet har haft et valg?

Min drøm har været altoverskyggende lige siden folkeskolen, hvor den for første gang begyndte at tage form i mit hoved. Drømmen om Sirius, drømmen om at kunne leve af min store interesse og drømmen om det frie liv, hvor jeg selv sætter dagsordenen.

Jo ældre jeg blev, jo mere sikker blev jeg, og de to år ved Sirius var på mange måder skelsættende for mig. Her gik tiden somme tider næsten i stå, når vi på de lange slæderejser stod mange timer ved slæden hver dag. Der var ro og tid til fordybelse, og frem for alt var der tid til at tænke tankerne til ende. Jeg lærte om mine prioriteter, og jeg lærte i høj grad, hvad der virkelig betyder noget for mig.

Sirius var ikke kun smukke landskaber og gode oplevelser med makkeren og hundene. Det var også afsavn, kompromisser, modløshed og uger, hvor det hele virkede meningsløst. En af de beslutninger, jeg tog ved Sirius var, at jeg ville være naturfotograf, og at jeg ville følge minde drømme – for enhver pris.

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ fade_animation=”in-from-right” fade_animation_offset=”45px”]

I en tid hvor der aldrig har været mere focus på menneskers søgen efter et lykkeligt, meningsfuldt og perfekt liv, kommer dette foredrag som et stærkt bud på, hvorledes rammerne brydes, og drømmene følges. Med en perfekt balance mellem humor og alvor taler Morten om kampen mod rudekuverten og andres mening om, hvordan et liv skal leves. Foredraget frarådes de, som fortsat ønsker loyale “8-16 medarbejdere”, men anbefales på det kraftigste til dem, som ønsker kreativiteten, impulsiviteten og selvstændigheden frem.”

Jens Holm, Tandlægehuset

[/vc_column][/vc_row]

 

[vc_column width=”1/1″]
INFORMATION & BOOKING
I dette personlige og ærlige foredrag om selvudvikling og et anderledes og frit liv fortæller jeg om nogle af de perioder i mit liv, som har gjort stort indtryk på mig, og som har haft stor betydning for de valg, jeg har truffet. Jeg tager udgangspunkt i min barndom, hvor mine forældre tog mig med ud i naturen, og prægede mig med de allerførste naturoplevelser. Jeg fortæller om skoletiden og tiden efter skolen, hvor jeg for alvor begyndte at brænde for eventyr og naturfotografering. Så kom “hvad vil jeg være” perioden, og frustrationen over at mit drømmejob var et, som jeg ikke kunne uddanne mig til, og som ingen rigtig kunne fortælle mig, hvordan jeg skulle opnå.

Det har været en kamp med frustrationer, fortvivlelse, usikkerhed og følelsen af ikke at vide, hvad jeg skulle stille om med noget som helst. Men når jeg har nået et af mine mål – selv det allermindste, har det givet mig nye kræfter, og ikke mindst troen på mig selv og på at jeg kan leve min drøm.

For mere information og booking:

Morten Hilmer
Tlf. 23 84 66 31
mortenhilmer@gmail.com[/vc_column]