[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_image=”6992″][vc_column width=”1/1″ fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”2/3″]

NORDISK STILHED

SKØNHEDEN I DET ENKLE

“Vinteren var kommet til Dovrefjeld. Med den tunge pulk på slæb måtte jeg her i rimtågen virkelig anstrenge mig for ikke at miste orienteringen og fodfæstet på min lange vej mod Snøhetta. Pludselig blev mine tanker afbrudt ved synet af en mørk og mægtig silhuet stående skarpt midt i alt det hvide. Jeg havde håbet og bedt om sne, storm, iståge og moskusokser… Og jeg fik det hele!”.


Den nordiske natur, og den stilhed jeg finder her, er for mig et åndehul fra en hverdag fyldt med mails, deadlines og en overflod af indtryk. Her genfinder jeg roen og tiden til at fokusere og fordybe mig i detaljerne.! ! Jeg føler mig draget af vinteren og enkeltheden i naturen, når frosten lægger låg på sø og å og sneen skjuler fjeldet og skovens mangfoldighed under et tykt hvidt tæppe.!

Først ser jeg intet, men ligesom hørelsen skærpes i stilhed bliver mit syn skarpt af at se på enkeltheden. Pludselig ser jeg detaljerne, variationerne og skønheden midt i alt det hvide. ! ! Jeg søger ikke det perfekte billede af et dyr eller en fugl, men at vise stemningen, følelsen og den stilhed jeg oplever midt i alt dette.

 


[/vc_column][vc_column width=”1/3″ fade_animation=”in-from-right” fade_animation_offset=”45px”]

“Jeg mindes ikke, at jeg har oplevet et lige så spændende, engageret og personligt foredrag. Dine tanker om det stille Arktis kan jeg genkende. Med dine fotos har du, selv om jeg ikke er helt ung, åbnet mine øjne for, hvor tæt og følsomt man kan komme tingene derude. Du har valgt nogle få dyr, der for dig symboliserer Arktis. Du har droppet den nøgterne beskrivelse og lade dine følelser få plads. Set med mine kunstnerøjne er det kunst langt højere, end jeg har set hos andre fotografer. Tak for en særlig oplevelse, ”

Kurt Servé, Billedkunstner, Forfatter og Naturvejleder

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″]

INFORMATION & BOOKING

Et smukt og æstetisk foredrag om skønheden i det enkle. Gennem historier, fotografier og musik fortæller jeg om mine allerbedste oplevelser fra rejserne i den nordiske natur. Foredraget handler om meget mere end fotografier og hvordan de er blevet til. Det handler også om, hvad der gemmer sig i stilheden og om, hvad der sker, når vi giver os selv ro til at tænke og tid til at se.

Jeg tager publikum med på en 2-måneders fotoekspedition til Grønland i mørketiden og med på Siriuspatruljens eventyrlige rejse med hundeslæde. Vi skal også til Dovrefjell og følge moskusokserne og opleve de smukke svaner i den hårdeste danske vinter i mange år.

Foredraget varer 2 x 45 minutter

For mere information og booking:

Morten Hilmer

Tlf. 23 84 66 31

mortenhilmer@gmail.com

[/vc_column][/vc_row]