[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_image=”6992″][vc_column width=”1/1″ fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”2/3″]

RÆVEHVALPEN

HISTORIEN BAG EN BØRNEBOG

“Vi havde ventet forgæves i det lille fotoskjul i skoven i flere dage, og nu sad vi her igen. Vi måtte og skulle have billeder af rævehvalpene nu til vores nye børnebog. Problemet var bare, at vi ikke havde set en eneste ræv, siden ankomsten til den lille ø for flere dage siden. Pludselig, mens vi sidder og hvisker, bevæger noget sig i græsset ved rævegraven. De næste par timer blev en uforglemmelig og livsbekræftende oplevelse.”


90 minutters fotoforedrag med Morten Hilmer om en idé der bliver til virkelighed

Ræven stjæler høns, den er meget snu, og mange kender den fra eventyr og historier, som den listige skurk. Den har været hadet og jaget i rigtig mange år, men alligevel har den formået at overleve i vores danske natur. Ofte ser vi den kun i korte glimt på vej hjem en sen aften, eller når den tilfældigvis krydser skovvejen en tidlig morgen.

I de seneste to år har jeg fulgt ræven med mit kamera, og det gør jeg stadig, for at finde ud af, hvem der gemmer sig bag navnet “Hønsetyven”. Det er blevet til en masse flotte billeder, spænden video og ikke mindst nogle interessante og underholdende historier.

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ fade_animation=”in-from-right” fade_animation_offset=”45px”]

“Morten Hilmers gribende foredrag om Rævehvalpen er både spændende og lærerigt.Her bliver den fascinerende natur bragt ind i foredragssalen ved hjælp af Mortens fortryllende naturbilleder, som var ledsaget af videoptagelser og dejligt musik.”

Esben Bala Skouboe, Ph.D og indehaver af Elextrotexture

[/vc_column][/vc_row]

 

[vc_column width=”1/1″]
INFORMATION & BOOKING
I mit foredrag fortæller jeg om ræven og dens adfærd og om mit projekt, hvor jeg sammen med en dansk forskere forsøger at finde frem til og dokumentere ukendte områder i rævens liv. Jeg fortæller om de fantastiske oplevelser i den danske natur og om alle udfordringerne, frustrationerne og ikke mindst de enestående øjeblikke, hvor det gode billede endelig kommer i kassen.
Foredraget varer 2 x 45 minutter, og i pausen er der mulighed for at komme op og kigge på kameraudstyr, fotoskjul, camouflagetøj, en fjernstyret bil med videokamera og andre spændende sager.

For mere information og booking:

Morten Hilmer
Tlf. 23 84 66 31
mortenhilmer@gmail.com[/vc_column]