[vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none” bg_image=”6992″][vc_column width=”1/1″ fade=”true” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=”0px” padding_bottom=”0px” border=”none”][vc_column width=”2/3″]

TIL VERDENS ENDE

MED KAMERAET

“Slædehundene trak kraftigt mod venstre, og vi råbte “JU JU JU” for at få dem i den rigtige retning igen – uden held. De havde fået færten af noget! Vore øjne afsøgte den arktiske vildmark, og så fik vi øje på den – isbjørnen, som gik for foden af et ismassiv ganske tæt på. Nu gjaldt det virkelig om at få slæden standset, inden hundene trak os direkte i favnen på bjørnen. Det lykkedes, og nu kunne vi på første parket nyde synet af den arktiske konge, som klatrede op på isbjerget for derefter at rutsche ned igen og igen…”


Et Foredrag om Naturfotografering, som tager dig med på en eventyrlig rejse gennem billeder & lyd

Det er jagten på eventyr, frihed, de unikke oplevelser i naturen og de gode billeder, som driver mig i mit arbejde som naturfotograf. Jeg er fascineret af den natur, der til dagligt omgiver mig, og samtidig elsker jeg at rejse i de øvrige nordiske lande i jagten på de små stunder, som får pulsen til at slå lidt hurtigere, og som lagres i hukommelsen som fantastiske minder.

Min nysgerrighed og min passion for at forevige og formidle den enestående natur, som vi alle er omgivet af, har bragt mig til kanten af verden, og kameraet har været med hele vejen i tykt og tyndt. Det var med da jeg tilbagelagde 10.000 kilometer med hundeslæde med Siriuspatruljen, da jeg første gang oplevede vilde bjørne og ulve i de finske skove, og da jeg tilbragte over to måneder i Nordøstgrønlands mørketid for at dokumentere dyrene og naturen i “Landet uden Sol”.

[/vc_column][vc_column width=”1/3″ fade_animation=”in-from-right” fade_animation_offset=”45px”]

Morten Hilmer trækker fuldt hus med sine foredrag, hvor han leverer fantastiske fotos, underholdende fortællinger og stemnings- fyldt musik. Han har holdt flere foredrag på Naturhistorisk Museum for Jydsk Naturhistorisk Forening, og man har altid lyst til at se flere af Mortens fotos, og høre hans foredrag igen.”

Sussie Pagh, Jydsk Naturhistorisk Forening

[/vc_column][/vc_row]

 

[vc_column width=”1/1″]
INFORMATION & BOOKING
I mit foredrag om naturfotografering tager jeg publikum med på mine fotoekspeditioner og projekter rundt om i den nordiske natur. Vi starter i Danmark, hvor vi skal helt tæt på ræveungerne, grævlingerne, rådyrene og musvågen. Herefter går turen nordpå til den arktiske isørken, hvor vi skal møde isbjørne, moskusokser og sæler. Vi skal også opleve den fantastiske Lofoten, Vulkaner på Island, tranerne ved Hornborgasøen i Sverige og ulvene og bjørnene dybt inde i de Finske skove. Jeg fortæller om tankerne, frustrationerne og de enestående oplevelser bag de mange billeder.
Foredraget varer 90 minutter og er fuld af flotte billeder, videooptagelser og musik.

For mere information og booking:

Morten Hilmer
Tlf. 23 84 66 31
mortenhilmer@gmail.com[/vc_column]