Nordisk Stilhed af Morten Hilmer - Silence of the North

Reception for udgivelsen af min nye bog Nordisk Stilhed

Morten Hilmer Naturfotografering, Nordisk Stilhed

Jeg er enormt glad for, at jeg nu kan invitere til reception for udgivelsen af min bog Nordisk Stilhed, som er min hyldest til vores nordiske natur. Bogen har været undervejs længe, men det er først det seneste år, tankerne omkring form og indhold endelig faldt helt på plads for mig.

På lidt over 200 sider har jeg samlet nogle af mine ynglingsbilleder helt tilbage fra min tid hos Siriuspatruljen og frem til i dag. I korte tekster gør jeg mit allerbedste for at sætte ord på nogle af de oplevelser, tanker og følelser, jeg oplever på de lange slæderejser, fotoekspeditionerne og på mine ture herhjemme i den danske natur.

Nordisk Stilhed handler om storheden og den stilhed, som findes i naturen, og jeg synes derfor, det er oplagt at fejre udgivelsen af bogen i de fantastiske omgivelser her i Hanherred, hvor jeg bor. Receptionen bliver derfor holdt hos min nabo – Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69, 9460 Brovst.

Du må hellere lade det fine tøj blive hjemme og finde Fjällrævenbukserne frem, for hvis ellers vejret tillader det, holder vi arrangementet udenfor, hvor den mouserende vin og canapes er blevet byttet ud med økologiske grillpølser fra lokalområdet og økopilsnere fra Thy. Der vil også være hjemmebagt kage og småkager, te, kaffe og sodavand.

Vi starter klokken 14.00 og slutter officielt klokken 17.00, men så længe der er gang i bålet og hyggesnak, er der ingen, der bliver smidt hjem. Hvis du er foto- eller naturinteresseret kan jeg varmt anbefale, at du tager kamera og kikkert med, for alt heroppe er ved at være grønt, og det er helt fantastisk med anemoner i skoven. Find et sted, du kan overnatte, og besøg nogle af de fantastiske naturperler her i Hanherred og omegn.

Så altså kort sagt:

Hvad: Bogreception for udgivelsen af Nordisk Stilhed
Hvor: Naturcenter Fosdalen, Fosdalvej 69, 9460 Brovst
Hvornår: Lørdag den 13. maj fra 14.00 – 17.00

På receptionen har du, udover at du kan fylde maven med lækkerier, også mulighed for at købe et signeret eksemplar af Nordisk Stilhed. Hvis du allerede har forudbestilt min bog, kan du få den med hjem med det samme – ellers kommer den med posten i løbet af den følgende uge.

Bestil Nordisk Stilhed nu.

De bedste hilsner
Morten